Bu­rit­to's met ana­nas

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, doorsnede 33 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Zakjes burritosaus mengen met sour cream en 4 eetlepels water. Bonen en ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar bakken. Paprikablokjes ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix uit pakken mengen met 200 ml water. Bonen ca. 1 minuut meewarmen. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's dun insmeren met burritosaus en vullen met kipmengsel. Ananas erover verdelen. Tortilla's dichtvouwen. Ovenschaal invetten en tortilla's in schaal leggen. Bestrooien met kaas. Burrito's in oven ca. 8 minuten gratineren. Serveren met rest van saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.