Me­loen met ri­cot­ta

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • meloenbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de meloenen en verwijder de pitjes. Steek met de meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees. Roer de ricotta los met de honing. Vul de meloenhelften met de meloenbolletjes en het ricottamengsel.

video

Me­loen snij­den

Instructievideo - 01:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.