Lin­zen­cur­ry

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.