Mixed grill met ma­ïs

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Barbecue aansteken. In pan water aan de kook brengen en maïskolven in ca. 8 minuten beetgaar koken. Lamskoteletjes bestrooien met zout en peper en inwrijven met olie. Kolven op barbecue rondom lichtbruin roosteren. Vlees en ham in ca. 6 minuten gaar en bruin roosteren. Serveren met saus en aardappelsalade.

video

Maiskol­ven be­rei­den

Instructievideo - 01:21 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 53 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.