Pas­ta met ro­mi­ge krab

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes, de krab in stukjes en de vleestomaten in blokjes.
  2. Meng de pasta met de bosui, tomaat, krab en creme fraiche. Breng op smaak met peper en zout. Laat de pasta 3 minuten goed doorwarmen.
  3. Meng de sla met de pestodressing. Serveer de pasta met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 04-05

Pasta met romige krab

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ro­mi­ge krab

1
1
  • 350 g gnocchini
  • 3 bosuitjes
  • 2 blikken extra fancy crab

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes, de krab in stukjes en de vleestomaten in blokjes.

2
2
  • 125 ml crème fraîche
  • 3 vleestomaten

Meng de pasta met de bosui, tomaat, krab en creme fraiche. Breng op smaak met peper en zout. Laat de pasta 3 minuten goed doorwarmen.

3
3
  • 1 zak frisée
  • ½ bakje pestodressing

Meng de sla met de pestodressing. Serveer de pasta met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.