Tar­we­ri­sot­to met zee­ban­ket

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.