Ma­ca­ro­ni met to­ma­ten­saus

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Worst in plakjes snijden. In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Plakjes worst ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen laten uitlekken en toevoegen. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomatensaus mengen met macaroni en bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 04-05

Macaroni met tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni met to­ma­ten­saus

1
1
  • 350 g macaroni
  • 1 ui
  • 150 g grillworst

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de worst in plakjes.

2
2
  • 3 el boter

Verhit de boter in een braadpan. Fruit de ui 2 min. Bak vervolgens de plakjes worst 2 minuten mee.

3
3
  • 370 g gebroken sperziebonen
  • 690 g sugo tradizionale

Voeg de sperziebonen toe in de pan. Voeg de tomatensaus toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

4
4
  • 100 g gemalen oude kaas 48+

Meng de tomatensaus met de macaroni en bestrooi met kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.