Bie­ten­stamp­pot met vis­schnit­zel

(101)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 101

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.