Ti­la­pia­fi­let met ge­droog­de to­maat

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. Wijnsaus toevoegen. Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. Tagliatelle erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.