Sa­la­de met kip en avo­ca­do

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 85

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de tomaat in partjes en de kipfilet in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng in een grote schaal de sla met de tomaat, avocado, kip en dressing. Serveer het stokbrood en de boter erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 06-07

Salade met kip en avocado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sa­la­de met kip en avo­ca­do

1
1
  • 4 trostomaten
  • 300 g kipfilets fumé

Snijd de tomaat in partjes en de kipfilet in plakjes.

2
2
  • 1 eetrijpe avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.

3
3
  • 200 g slamelange
  • 100 g mosterd-honingdressing
  • 1 stokbrood
  • 75 g roomboter

Meng in een grote schaal de sla met de tomaat, avocado, kip en dressing. Serveer het stokbrood en de boter erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.