Kip­nug­gets met pit­ti­ge sa­la­de

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurvet verhitten tot 180 °C. In frituurpan kipnuggets en aardappelwafeltjes bakken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Kruiden fijn knippen. Mexicomelange, salsasaus, paprika, tomaatjes en kruiden mengen. Kipnuggets serveren met wafeltjes en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.