Spa­ghet­ti met twee kleu­ren bo­nen

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. In pan snijbonen met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen witte bonen laten uitlekken. Olijven halveren. Spaghetti en snijbonen afgieten en warmhouden. Pesto, snijbonen, witte bonen en olijven in pan doen en goed verwarmen. Spaghetti toevoegen en mengen. Spaghetti over vier borden verdelen en bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.