Zalm met spi­na­zie­pas­ta

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

(122)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen. 4 personen
2 122

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 470 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Zalm met spinaziepasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm met spi­na­zie­pas­ta

1
1
  • 250 g verse tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.

2
2
  • 450 g bladspinazie

Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan.

3
3
  • 2 doosjes zalmfilet

Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.

4
4
  • 150 g magor

Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.

5
5

Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.