Kalfs­schnit­zel met cour­get­te

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Schnitzels in 2 plakken snijden, bestrooien met zout en peper. Schnitzels omwikkelen met ham. Hierop salieblaadjes schuin met cocktailprikker vastzetten. In koekenpan 50 ml culinesse verhitten. Schnitzels met saliekant naar beneden ca. 2 minuten bakken, keren en ca. 2 minuten bakken. Intussen in braadpan rest van culinesse verhitten. Courgette in ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels uit pan nemen. Azijn en 2 el water aan braadvet toevoegen en aanbaksels losroeren. Schnitzels serveren met rijst, courgette en jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.