Snel­le ijs­taart

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Snijd de cake overlangs in plakken. Besprenkel de onderste plak cake met aroma. Verdeel de helft van het roomijs. Leg de helft van de aardbeien erop. Dek af met 2e plak cake. Leg het ijs en de aardbeien erop. Rasp de chocolade en strooi over de taart. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Snelle ijstaart

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le ijs­taart

1
1
  • 250 g aardbeien
  • 450 g roomboter bitterkoekjescake

Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en snijd in plakjes. Snijd de cake overlangs in plakken.

2
2
  • 1 el vanillearoma
  • 1 liter vanilleroomijs

Besprenkel de onderste plak cake met aroma. Verdeel de helft van het roomijs. Leg de helft van de aardbeien erop.

3
3
  • 30 g pure chocolade

Dek af met 2e plak cake. Leg het ijs en de aardbeien erop. Rasp de chocolade en strooi over de taart. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.