Ge­bak­ken spi­na­zie met ro­zij­nen en abri­ko­zen

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook, de rozijnen en de abrikozen toe en bak 2 min. mee. Voeg een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg een volgende portie toe en ga door tot alle spinazie geslonken is. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.