An­dij­vie­s­a­la­de met ap­pel

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het blad van de andijvie in reepjes en meng met de sla. Voeg de appel en hamreepjes toe. Maak een dressing van de olie, de azijn en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout en meng de dressing door de sla. Lekker met in blokjes gesneden blauwaderkaas (bijv. Danish Blue) erover.

video

Vi­nai­gret­te ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.