Kaas-no­ten­ra­gout

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 3 cm snijden. In braadpan boter verhitten en prei in ca. 10 minuten zachtjes gaar bakken. Intussen kaas in blokjes snijden. Groentesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Blokjes kaas en elitehaver toevoegen en ca. 2 minuten doorwarmen. Ragout serveren bij prei en Tarly.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.