Tro­pi­sche rijst­scho­tel met ba­naan

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Champignons in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Quorn toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Saus toevoegen en meeverwarmen. Bananen in plakjes snijden. Bananen en rozijnen toevoegen en door en door verwarmen. Over vier borden verdelen en rijst erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 107 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.