Chi­ne­se roer­baksoep

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in blokjes snijden. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In grote wok olie verhitten en kipblokjes op hoog vuur in ca. 5 minuten bruin bakken. Groente, mix en 1 dl water toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. 1 liter water toevoegen, bouillontablet erboven verkruimelen en aan kook brengen. Mie toevoegen en even meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.