Mos­se­len met kaas­saus

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worteltjes schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Worteltjes ca. 2 minuten bakken. Bosuitjes en mosselen toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Intussen saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 125 ml water. Mosselmengsel in vier diepe borden scheppen. Saus erover verdelen en garneren met bieslook. Stokbrood in plakjes erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.