Bloem­kool­sa­la­de

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appels en snijd in blokjes. Snijd de kaas in blokjes en verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Meng de kaas en de appel met de bloemkool en schep de mayonaise erdoor. Breng op smaak met peper.
  2. Zet de salade minstens 2 uur in de koelkast om de smaken te laten intrekken. Neem een half uur voor het serveren uit de koelkast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Bloemkoolsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloem­kool­sa­la­de

1
1
  • 2 appels
  • 200 g Kernhem
  • 400 g bloemkool

Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appels en snijd in blokjes. Snijd de kaas in blokjes en verdeel de bloemkool in kleine roosjes.

2
2
  • 4 el mayonaise

Meng de kaas en de appel met de bloemkool en schep de mayonaise erdoor. Breng op smaak met peper.

3
3

Zet de salade minstens 2 uur in de koelkast om de smaken te laten intrekken. Neem een half uur voor het serveren uit de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.