Groen­te­mix met ka­bel­jauw­mootjes

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Grote bloemkoolroosjes kleiner snijden. Kabeljauwfilet in mootjes snijden, bestrooien met zout en peper. In pan boter verhitten. Champignons en paprika ca. 3 minuten bakken. Bloemkool en bodempje water toevoegen. Kabeljauwmootjes er voorzichtig tussenleggen. Groente en vis in ca. 7 minuten gaar koken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groentesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kabeljauwmootjes op vier borden leggen. Elke filet in 3 tot 4 mootjes snijden. Groente afgieten en naast vis scheppen. Groentesaus erover schenken. Aardappelpuree erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.