Boe­ren­aard­ap­pel­scho­tel

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan met ruim water aan kook brengen. Koolrabi in plakken snijden. De plakken schillen en in stukjes snijden. Koolrabi en worteltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Peultjes schoonmaken en wassen. In wok 2 eetlepels boter verhitten. Spekblokjes met koolrabi, worteltjes en peultjes ca. 6 minuten roerbakken. In koekenpan rest van boter verhitten. Aardappeltjes al omscheppend in ca. 10 minuten bakken. Aardappeltjes mengen met groentemengsel. Op smaak brengen met zout en peper en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.