Roer­ei met an­dij­vie

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Peterselie fijnhakken. Eieren luchtig kloppen. Eieren mengen met andijvie, bosui, peterselie, eikruiden en zout. In grote koekenpan olie verhitten. Eimengsel toevoegen. Al omscheppend bakken tot ei gestold en gaar is. Intussen brood roosteren. Roerei serveren met geroosterd brood. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.