Bief­stuk stro­ga­noff

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen biefstuk in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten. Biefstuk toevoegen en meebakken. Saus toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst en doperwten mengen. Biefstuk Stroganoff serveren met rijst-doperwtenmengsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.