Aard­ap­pel-vis­scho­tel

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In braadpan olie verhitten. Aardappelen ca. 5 minuten onder regelmatig omscheppen op hoog vuur bakken. Uien toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Vis toevoegen en geheel goed warm laten worden. Basilicum grof hakken. Schotel op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.