Taart­jes met ra­bar­ber

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rabarber schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. In pan 50 ml water met suiker aan kook brengen. Rabarber ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Rabarber uit pan scheppen, laten uitlekken en iets laten afkoelen. Roomkaas losroeren met 3 eetlepels honing en over taartbodempjes verdelen. Rabarber erop scheppen en besprenkelen met rest van honing. Tot gebruik in koelkast zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.