Pas­ta met ver­se zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Koken met de magnetron, makkelijk en snel. 4 personen
2 58

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
  2. Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.
  3. Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.
video

Broc­co­li

Onze leverancier - 03:55 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 925 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 49 g
    waarvan verzadigd 19 g
  • natrium 135 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 16-17

Pasta met verse zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ver­se zalm

1
1
  • 400 g tagliatelle

Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 600 g broccoli

Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.

Broccoli

Instructievideo

03:55 min.

3
3
  • 100 g boter

Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten.

4
4
  • 2 el citroensap
  • 65 g pijnboompitten
  • 480 g zalmmoten

Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout.

5
5

Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.

6
6

Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.