Tor­til­la's met kip en no­ten

Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps!

(121)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps! 4 personen
3 121

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Was de appel, verwijder het klokhuis en rasp grof. Hak de walnoten fijn. Was de sla en snijd in reepjes. Meng de appel met de walnoten, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en evetueel zout.
  2. Spreid de tortilla's uit en besmeer met mayonaisemengsel. Leg op elke tortilla 2 plakjes kipfilet. Verdeel 3/4 deel van de sla over de tortilla's. Rol de tortilla's steveig op. Snijd in stukken en verdeel over de borden. Garneer met de rest van de sla.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 16-17

Tortilla's met kip en noten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la's met kip en no­ten

1
1
  • 1 Granny Smith
  • 45 g walnoten
  • 4 bladen ijsbergsla
  • 6 el olijfmayonaise
  • 1 tl mosterd

Was de appel, verwijder het klokhuis en rasp grof. Hak de walnoten fijn. Was de sla en snijd in reepjes. Meng de appel met de walnoten, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en evetueel zout.

2
2
  • 4 flour tortilla
  • 8 plakjes gebraden kipfilet

Spreid de tortilla's uit en besmeer met mayonaisemengsel. Leg op elke tortilla 2 plakjes kipfilet. Verdeel 3/4 deel van de sla over de tortilla's.

3
3

Rol de tortilla's steveig op. Snijd in stukken en verdeel over de borden. Garneer met de rest van de sla.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.