Na­si met pit­ti­ge vis

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.