Sprui­ten-ro­zij­nen­sa­la­de

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoel af onder de koude kraan en laat uitlekken.
  2. Snijd de bosui in schuine stukjes van ca. 3 cm. Meng de spruiten in een kom met de bosui, de rozijnen en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

Tip:

Deze salade kunt u 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat voor serveren op kamertemperatuur komen en schep om.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.