Bo­nen-groen­te­soep

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 25 g boter in een soeppan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de Mexico melange en de maiskolfjes toe en bak nog 3 min. Breng het tomatensap, de kippenbouillontabletten en 500 ml water aan de kook. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en voeg de sperziebonen toe aan de soep. Laat op laag vuur 15 min. koken. Voeg de kidneybonen de laatste 5 min. toe. Meng 60 g boter met de bieslook. Verdeel de soep over 4 kommen en serveer met stokbrood en bieslookboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.