Avo­ca­do­sa­la­de

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak de chorizo in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kom met de paprika, de olie, de azijn en peper en zout naar smaak.
  2. Verdeel over 4 borden, leg de avocado erop en bestrooi met het basilicum.

Tip:

De rest van het basilicum kunt u gebruiken door een tomatensalade of in tomatensoep.

Tip:

U kunt deze salade 's middags al bereiden. Volg stap 2 vlak voor serveren.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.