Munt-ra­dijs-chut­ney

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de rode peper in reepjes en doe met de radijs en de ui in de keukenmachine. Voeg de helft van het limoensap en 3 el water toe. Meng in 5 sec. tot een grove chutney.
  2. Snijd de muntblaadjes in reepjes en schep ze door de radijschutney. Breng op smaak met zout en extra limoensap.
  3. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schep er vlak voor het serveren de munt, zout en extra limoensap door.

Tip:

U kunt de chutney 's ochtends al maken tot aan stap 2.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.