Zalm­tik­ka met pin­da's

(101)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 101

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika 2 min. op hoog vuur. Snijd de komkommer in blokjes en voeg met de bosui toe aan de paprika. Bak 1 min. Schep het groentemengsel uit de wok en houd apart.
  2. Doe de tikka masalasaus in de wok, voeg 200 ml water toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur koken. Voeg de slagroom toe en breng opnieuw aan de kook.
  3. Snijd de zalm in stukjes van ca. 2 cm en voeg toe aan de roomsaus. Laat 3 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de achtergehouden groenten toe en laat nog 2 min. koken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de vis over 4 borden en bestrooi met de koriander en de pinda's.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.