In­di­a­se bloem­kool­sa­la­de met ko­kos

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de koriander, de kurkuma, het chilipoeder, kokos en zout naar smaak in een kom. Voeg 150 ml water toe en roer glad. Verhit de olie in een hapjespan. Snijd de gember fijn en roerbak met het komijnzaad maximaal 1 min. op middelhoog vuur. Meng de bloemkool door het kruidenmengsel en voeg toe aan de pan en roer door elkaar. Stoof met de deksel op de pan in 6 min. beetgaar. Schep de bloemkool in een schaal en laat afkoelen. Strooi de koriander en zout naar smaak erover. Lekker met Indiase kippenbouten (zie recept op ah.nl/recepten).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.