Wraps met kip

Met frisse komkommersalade.

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Met frisse komkommersalade. 4 personen
2 82

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • lage ovenschaal

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verwarm de wraps voor volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een pan de bonenschotel samen met de kipreepjes. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verdeel de bonenschotel over de wraps en rol op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas. Laat de kaas in ca. 6 min. onder de hete grill smelten.
  3. Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Roer de dressing van de yogonaise, azijn, peper en zout. Schep de dressing over de komkommer in een schaal. Serveer de wraps met de komkommersalade.
video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.510 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Wraps met kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met kip

1
1
  • 8 tortillawraps

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verwarm de wraps voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 700 g bonenschotel chili con carne
  • 200 g kipreepjes

Verwarm in een pan de bonenschotel samen met de kipreepjes. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 100 g gemalen belegen kaas

Verdeel de bonenschotel over de wraps en rol op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.

4
4

Laat de kaas in ca. 6 min. onder de hete grill smelten.

5
5
  • 1 komkommer

Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes.

6
6
  • 3 el yogonaise
  • 1 el azijn

Roer de dressing van de yogonaise, azijn, peper en zout. Schep de dressing over de komkommer in een schaal. Serveer de wraps met de komkommersalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.