Vis­wraps met ijs­berg­sla

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 685 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 25 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de vis 6 min. Verdeel in kleine stukjes en bak op laag vuur nog 1-2 min. droog. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Verhit in een andere koekenpan 1 el olie en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en druk ze klein. Laat 6 min. inkoken tot een dikke saus. Voeg de mais toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de saus en de vis over de wraps. Rol ze om de vulling en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal.
  4. Bestrooi de wraps met de kaas en gratineer ze 15 min. tot de kaas goudbruin is. Meng de sla met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Leg op elk bord 2 viswraps. Serveer met de sla.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.