Kip­drum­sticks pa­ni­ki

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi ondertussen de kip met peper en zout. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de boemboe en 150 ml water toe en breng aan de kook. Gaar de kip op laag vuur in 20 min. Snijd ondertussen de paksoi in stukken.
  3. Voeg de tuinboontjes toe en kook 3 min. mee. Voeg de paksoi toe. Roer door en neem direct van het vuur, zodat de paksoi knapperig blijft. Verdeel de kip met de groenten over 4 borden. Serveer met de rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.