Broc­co­li met crou­tons & aman­de­len

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes in 5 min. tot goudbruine en knapperige croutons. Voeg halverwege het amandelschaafsel toe. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen op een bord. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en bestrooi met de croutons.

video

Crou­tons ma­ken

Instructievideo - 01:14 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.