Kom­kom­mer-zalm­sa­la­de

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Komkommers schillen, halveren en zaadjes verwijderen. Komkommer met kaasschaaf in dunne plakjes schaven. Biogarde, olijfolie en citroensap mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komkommer en zalm door dressing mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Casinobrood roosteren in broodrooster. Salade serveren met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 11 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.