Ro­mi­ge fruit­pan­nen­koe­ken

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 97 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.