Broc­coli­soep met ham

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
2 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ei in ca. 7 minuten hard koken. Intussen soep met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomaat wassen en in blokjes snijden. Ham in reepjes snijden. Ei pellen en in blokjes snijden. Ei, tomaat en ham aan soep toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.