Rood­baars­fi­let met fruit

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken. Intussen salade laten uitlekken. Vis uit pan nemen en op warme borden leggen. In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken. Fruit over vis scheppen. Serveren met broccoli en frites.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.