Bel­gi­sche wa­fels met ijs

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wafels in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 Watt) warm maken. Wafels over vier borden verdelen. Op elke wafel 2 bolletjes ijs scheppen. Chocoladesaus erover verdelen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.