Ita­li­aan­se kriel­tjes met to­ma­ten­sa­la­de

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten mengen. Salami in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 3 minuten groentemix meebakken. Salami en pesto toevoegen en nog ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.