Pas­ta met broc­co­li-kaas­saus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek. 4 personen
3 90

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.
  2. Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.
video

Broc­co­li

Onze leverancier - 03:55 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 340 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Pasta met broccoli-kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met broc­co­li-kaas­saus

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 800 g broccoli

Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes.

Broccoli

Instructievideo

03:55 min.

3
3

Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.

4
4
  • 75 g gezouten cashewnoten
  • 125 g crème fraîche

Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan.

5
5
  • 200 g zachte geitenkaas

Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.

6
6

Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.