Schol­rol­le­tjes

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst met wat zout koken volgens gebruiksaanwijzing. Zalm in 8 reepjes verdelen. Schol aan beide zijden bestrooien met zout en flink peper. Op elke scholfilet zalmreepje en takje dille leggen. Geheel oprollen en vaststeken met cocktailprikker. Bouillon maken van 250 ml water en bouillontablet. Hierin visrolletjes ca. 15 minuten pocheren. Saus verwarmen. Intussen spinazie met wat zout in ca. 2 minuten beetgaar koken. Spinazie goed laten uitlekken en over vier borden verdelen. Prikkers uit rolletjes verwijderen en op spinazie zetten. Wat saus over rolletjes scheppen. Serveren met rijst en rest van saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 15 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.