Krui­di­ge haas­kar­bo­na­des met an­dij­vie

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurpan verhitten tot 180 °C. Andijvie in schaal met dressing mengen. Aardappelwafeltjes bereiden in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 8 minuten bruinbakken. In droge koekenpan pijnboompitten ca. 2 minuten roosteren. Karbonades op vier borden leggen. Boursin erover verdelen. Aardappelwafeltjes op smaak brengen met zout. Andijviesla bestrooien met pijnboompitten. Karbonades serveren met aardappelwafeltjes en andijviesla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.